Лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ринку «Початок» проводить наступні дослідження:
В першу чергу проводяться обов’язкова перевірка документів про походження туші і органолептична оцінка. Свинина досліджується на наявність інфекційних та інвазійних захворювань, в обов’язковому порядку на трихінельоз, цистицеркоз та ін., дослідження м’яса на свіжість і якість.
Перевірка документів, дослідження м’яса на якість, свіжість, на наявність інвазійних поразок, дослідження на сибірку (бактеріоскопія)
Досліджується на свіжість і якість органолептичними методами, перевірка супровідних документів на птицю.
Досліджується на наявність інвазійних поразок, на свіжість, перевірка документів і походження риби.
В лабораторії проводяться також дослідження молока на наявність маститу, кислотність, на наявність механічних забруднень, фальсифікація, а також дослідження молочних продуктів на фальсифікацію, механічні забруднення, органолептична оцінка.
В лабораторії проводяться дослідження овочів і фруктів органолептичним методом на якість і свіжість, дослідження на наявність нітратів.
М’ясо, м’ясні продукти, молоко, молочні продукти, яйця, птиця
Риба та морепродукти
Мед та продукти бджільництва
Товари промислового походження